Torsdag eftermiddag II 016 | SkillsDenmark

28.04.22 Vi rådgiver dig Nyheder

DI-virksomheder stærkt repræsenteret på Skills 2022

Årets udgave af DM i Skills et netop skudt i gang, og begivenheden har aldrig været mere aktuel. For Danmark har i den grad brug for, at flere unge ser mulighederne i en erhvervsuddannelse, og flere bliver faglærte. Det er afgørende for, at virksomhederne kan vækste, sikre fremtidige arbejdspladser og gennemføre den grønne omstilling.

I Høng 10 km nord for Slagelse summer byen af liv og spænding. Her er 300 af de største erhvervsfaglige talenter lige nu samlet for at kunne konkurrere om at blive Danmarks absolut bedste inden for sit fag.

49 konkurrencefag og 22 demonstrationsfag er repræsenteret, og det gør DM i Skills til et rent udstillingsvindue for erhvervsuddannelserne i Danmark. Så hvis du kender en ung, der skal vælge uddannelse de kommende år – så kig forbi. Det er gratis for alle besøgende, og du kan se det fulde program her: DM i Skills 2022 - SkillsDenmark.

Dansk Industris virksomheder, branchefællesskaber og foreninger bakker op om Skills og deltager med stor entusiasme de kommende dage for at skabe øget interesse for erhvervsuddannelserne. Det sker på mange forskellige måder: 79 ud af de 286 konkurrencedeltagere kommer fra DI-virksomheder. Det samme gør adskillige dommere, faglige eksperter og sponsorer. En stor tak til alle de virksomheder i Dansk Industri, der tager uddannelsesansvar og deltager på Skills.

Hvis Skills-feberen også har ramt dig og din virksomhed, så læs vores guide her til, hvordan din lærling eller elev kan komme med på Skills til næste år.

Kristian Hougaard Frederiksen
Katrine Dichmann Christophersen
Skrevet af:

Kristian Hougaard Frederiksen Katrine Dichmann Christophersen

Relateret indhold