24.03.23 Miljø, energi og klima Nyheder

Konference: Danmarks arealer – Danmarks fremtid

Kom med til konference, når DI sammen med CONCITO sætter fokus på behovet for en samlet dansk arealstrategi. Konferencen finder sted d. 14 april kl. 11.30-15.00 i Industriens Hus.

Inden for få år vil der blive truffet vidtgående beslutninger om de danske arealer. Det gælder bl.a. planer for natur og biodiversitet, vedvarende energi, landbruget, klimatilpasning, beboelse, produktion, drikkevandsbeskyttelse, skovrejsning og meget mere. Hvordan finder vi plads til alle arealbehov i et klimaneutralt og klimarobust Danmark? Og hvilke mål er vigtigst, hvis vi skal prioritere?

Vær med, når CONCITO og Dansk Industri stiller skarpt på behovet for en samlet dansk arealstrategi, som kan binde beslutninger om areal sammen på tværs af disse områder.

Til konferencen kan du møde kirkeminister, minister for landdistrikter og minister for nordisk samarbejde, Loise Schack Elholm, samt politiske ordførere og repræsentanter for Dansk Industri, Dansk Erhverv, Danmarks Naturfredningsforening, Green Power Denmark, Landbrug og Fødevarer og Danske Regioner. Konferencen vil være modereret af Connie Hedegaard.

Tilmelding

Der er både mulighed for at deltage på konferencen fysisk og online. Tilmeldingsfristen for fysisk deltagelse er d. 11 april.

Du kan finde yderligere information og tilmelde dig konferencen her.
Kitt Bell Andersen

Kitt Bell Andersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3036
  • Mobil +45 3083 1076
  • E-mail kiba@di.dk

Relateret indhold