På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Sådan kan du dokumentere, at du overholder persondataforordningen

Er det ikke dokumenteret, er det ikke gjort -hør hvordan du kan vise, at du overholder persondataforordningen

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når persondataforordningen får virkning til maj 2018.

En af dem er, at du nu til enhver tid skal kunne dokumentere, at du overholder persondataforordningen. Du skal ikke længere anmelde behandling af personoplysninger til Datatilsynet, men selv udvise ansvarlighed i din behandling af personoplysninger og selv dokumentere det. Groft sagt: Du lever ikke op til persondataforordningen, hvis du ikke har dokumenteret, hvordan og hvilke personoplysninger, som du behandler.

Kom og hør eksperters, myndighedernes og leverandørers gode råd til, hvordan du kan efterleve persondataforordningens dokumentationskrav. Indtil vi ses den 13. marts i Industriens Hus, kan du se et forslag til en dokumentationsskabelon for behandling af personoplysninger under ”Værktøjer” på DI’s persondatasite www.di.dk/persondata.

Program:

13.00 Velkommen
Branchedirektør Annette Falberg, DI Handel

13.10 Efterlev forordningen i praksis – og dokumentér det
Det kan være nødvendigt at ændre hele adfærden omkring håndtering af data i din virksomhed, når persondataforordningen skal overholdes og dokumenteres. Hør hvad du skal være opmærksom på og få konkrete og praktiske eksempler som er anvendelige for den mindre virksomhed.
Expert Director, Risk & Security, Frederik Helweg-Larsen, Devoteam A/S

13.50 CASE: Persondatahåndtering i praksis

Peakon er en ung virksomhed, der leverer platforme til måling af medarbejderes trivsel. De er 75 medarbejdere fordelt på 6 lokationer. Hør om deres persondataprojekt i praksis.
CTO Christian Holm, Peakon ApS

14.10 Pause

14.40 Hvad skal dokumenteres – de juridiske krav til fortegnelse
Hør seneste nyt fra Datatilsynet og bliv opdateret på den nye vejledning om fortegnelse.
Kontorchef Peter Fogh Knudsen, Datatilsynet

15.30 Online persondataværktøj, der guider dig til dokumentation
Få indsigt i et online persondataværktøj, der kan hjælpe dig igennem processen. Værktøjet genererer dokumentation og sikrer løbende opdatering af denne.
Partner & Advokat, Wivi H. Larsen, Lexoforms ApS
Partner & CEO Kim Jensen, Lexoforms ApS

15.50 Spørgsmål og opsamling

16.00 Tak for i dag

Ingen ledige datoer i øjeblikket. Ring til os for yderligere information.
Sådan kan du dokumentere, at du overholder persondataforordningen
DI 
13. marts kl. 13.00 - 16.00 
  
Tilmeldingsfrist12. marts
MedlemsprisGratis
Kun for medlemmer
 

Arrangementet er overtegnet og der er nu venteliste!

 

Vær opmærksom på, at der er et No Show gebyr på 250 kr. ex. moms.

Har du et fagligt spørgsmål?
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 4707
Mobil: +45 2291 5081
E-mail: morvdi.dk
Har du et fagligt spørgsmål?
Kontakt image
Seniorchefkonsulent
Tlf: +45 3377 3917
Mobile: +45 2949 4430
E-mail: usgdi.dk
Har du et praktisk spørgsmål?
Kontakt image
Sekretær
Tlf: +45 3377 4643
Mobile: +45 2988 2007
E-mail: fmscdi.dk
PUBLICERET: 15-02-2018 OPDATERET: 08-03-2018