På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Ekstra Go'morgen-møde om persondata i ansættelsesretten

PERSONDATA. Er din virksomhed klar til, at persondataordningen træder i kraft om cirka et halvt år? Eller er du stadig i tvivl om, hvordan persondataforordningen spiller sammen med ansættelsesretten? DI's go' morgen-møde om emnet i november 2017 er overtegnet, og derfor afholder DI et ekstra go' morgen-møde den 24. januar 2018.
Styr på personoplysninger
Den kommende persondataforordning regulerer brug og behandling af personoplysninger. Alle oplysninger, som kan knyttes til en bestemt person, er personoplysninger. Det kan f.eks. være oplysninger om navn, alder, køn, CPR-nr., fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, straffeattest mv. Derfor vil persondataforordningen være relevant for alle virksomheder, der har ansatte.

Indhold
Til Go’ morgen-mødet er fokus persondata i en ansættelsesretlig kontekst, og vi stiller blandt andet skarpt på nogle af de konkrete persondataretlige spørgsmål, vi ofte modtager fra virksomheder, herunder:

• Hvorfor skal virksomheder i langt de fleste tilfælde ikke have samtykke til at behandle oplysninger om medarbejdere?
• Hvad kan man bruge et samtykke til i ansættelsesforhold?
• Hvor lang tid må man beholde oplysninger om medarbejdere?
• Hvordan spiller persondatalovgivningen sammen med reglerne om kontrolforanstaltninger, herunder reglerne om f.eks. videoovervågning, gennemgang af medarbejderes e-mails mv.?

Målgruppe
Go' morgen-møderne er kun for medlemmer af DI og henvender sig først og fremmest til HR-medarbejdere og andre i virksomheden, som har med personaleadministration at gøre.
Arrangementet indeholder en kort introduktion til principperne i persondataforordningen, men da hovedvægten er på den ansættelsesretlige kontekst, vil det være en fordel, hvis du på forhånd har et vist kendskab til forordningen.

Arrangementet er en gentagelse af persondataarrangementet den 21. november i Industriens Hus.

Tid og sted
København – den 24. januar 2018, kl. 9.00 – 12.00
Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard, 1787 København V

Mødet begynder på det anførte tidspunkt. Inden mødet begynder, er der mulighed for en kop kaffe/te og en bid brød.

Tilmelding
Arrangementet er forbeholdt medlemmer af DI. Det er gratis at deltage. Dog er der et begrænset antal pladser.
Tilmeldingsfrist er den 17. januar 2018.
TID OG STED
24. januar kl. 09.00 - 12.00

DI
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Tilmelding
Ekstra Go'morgen-møde om persondata i ansættelsesretten
DI 
24. januar kl. 09.00 - 12.00 
  
Tilmeldingsfrist23. januar
MedlemsprisGratis
Kun for medlemmer
Medlem log ind Luk X
E-mail adresseAdgangskode
Husk mig næste gang
 
Har du et fagligt spørgsmål?
Kontakt image
Konsulent, advokat
Tlf: +45 3377 4591
Mobile: +45 7172 9961
E-mail: mihodi.dk
Har du et praktisk spørgsmål?
Kontakt image
Sekretær
Tlf: +45 3377 4643
Mobile: +45 2988 2007
E-mail: fmscdi.dk
PUBLICERET: 22-11-2017 OPDATERET: 22-11-2017